В Укрпошті зросла вартість пересилання листів

1752 0
Тарифи зросли з 10 вересня.
фото: nu.org.ua

фото: nu.org.ua

ПАТ «Укрпошта» збільшила на пересилання письмової кореспонденції та на посилки без оголошеної цінності. Нові тарифи запрацювали з 10 вересня.

Читайте також: До кінця року в Україні планують підвищити мінімальну зарплату

Непріоритетний лист вагою до 50 г та базової величини коштуватиме на на 2 грн дорожче , а пересилання посилки без оголошеної цінності, в межах послуги «Укрпошта Стандарт», масою до 10 кг в межах України – на 3,6 грн (із ПДВ). Загалом тарифи зросли маже на 40%

Із січня 2019 очікують другий етап підвищення тарифів, за яким листи подорожчають ще на гривню, а посилки – на 2,4 грн. Тарифи на міжнародні пересилання та додаткові послуги «Укрпошти» не змінились.

Читайте також: «Укрпошта» запроваджує нові сервіси. Як скористатись

Нагадаємо, 30 травня в Україні зросла вартість залізничних квитків. Це перший етап подорожчання вартості проїзду у поїздах, який передбачає, що квитки коштуватимуть на 12% дорожче.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!