В УКУ говоритимуть про верховенство права в цифрову епоху

2009 0
Канадський експерт розповість, як вирішення спорів онлайн покращує доступ до правосуддя.
фото: Дем’ян Лінник

фото: Дем’ян Лінник

Школа права УКУ запрошує на відкриту лекцію експерта із вирішення спорів онлайн та адміністративного права Шеннон Салтер "Верховенство права в епоху цифрових технологій: як вирішення спорів онлайн покращує доступ до правосуддя".

Шеннон Салтер – експерт із вирішення спорів онлайн та адміністративного права з понад 10-річним досвідом роботи. Голова Цивільного трибуналу у Ванкувері, Британська Колумбія, Канада – одного із перших у світі інтернет-судів. Пані Салтер відповідає за всі аспекти впровадження та реалізації цього інноваційного багатомільйонного проекту з розширення доступу до правосуддя. Крім того, Шеннон Салтер – уповноважений Комісії з фінансових установ, віце-президент Ради адміністративних трибуналів Британської Колумбії та член правління Канадського інституту правової інформації (CanLII).

Проект UCU Rule of Law Lecture Series реалізовується Центром верховенства права Школи права УКУ за підтримки Програми USAID "Нове правосуддя" у співпраці з Відділення Асоціації правників України у Львівській області та Matviyiv & Partners.
Коли: 21 вересня 2017 р. (четвер), о 17:00 год.
Де: конференц-зал (127), Центр Шептицького (м. Львів, вул. Козельницька, 2а)
Участь безкоштовна. Попередня реєстрація за посиланням
Мова лекції англійська. Під час заходу забезпечуватиметься синхронний переклад.
Пряму трансляцію лекції можна буде переглянути на сайті Твоє Місто.
За детальнішою інформацією звертайтеся до Irene Sharovska: [email protected], +38 (068) 599-18-15.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!