В УКУ пройде еко-тиждень. Програма заходів

2657 0
У межах еко-тижня активісти запланували різні заходи, спрямовані на підвищення еко-свідомості суспільства.
зображення: lifeasweknowit2016.wordpress.com

зображення: lifeasweknowit2016.wordpress.com

З 25 по 29 вересня в Українському католицькому університеті триватиме еко-тиждень, який є черговим етапом еко-ініціативи, започаткованої ще у травні. Про це повідомляється на офіційному сайті Інституту лідерства та управління УКУ.

«Еко-тиждень націлений на популяризацію життя без сміття, адже ця проблема у Львові є дуже актуальною. Ми хочемо звернути увагу на глобальні екологічні проблеми і разом знайти шляхи їх вирішення, адже життя без сміття – це реальна і навіть вигідна практика свідомих людей», – говорить співорганізаторка еко-тижня, керівниця проекту від організації Enactus Христина Ярема.

У програмі еко-тижня лекції про життя без сміття, створення інсталяцій, які звертатимуть увагу на екологічну проблему, конкурс фотографії, перегляд тематичних фільмів, «барахолка-паті». Також упродовж тижня триватиме zero-waste челендж, учасники якого щодня намагатимуться зменшити продукування сміття у повсякденному житті.

За кошти, зібрані в межах еко-заходів, організатори планують придбати матеріали для сонячних колекторів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!