Уряд домовився про відкриття нового авіарейсу зі Львова до Амстердама

5952 0
Наразі Державіаслужба не видавала дозволів на польоти зі Львова до Амстердама жодній авіакомпанії.
Фото: Roman Kraft

Фото: Roman Kraft

Україна і Нідерланди домовилися про запуск регулярних рейсів із Амстердама у Львів та Херсон. Про це повідомляє Avianews із посиланням на звіт про хід та результати виконання програми діяльності Кабінету Міністрів України за 2019 рік.

Читайте також: AirBaltic відновить прямі рейси зі Львова до Риги

Йдеться про те, що авіаційна влада України і Нідерландів домовилися про запуск регулярних рейсів на лініях Амстердам –Львів.

Втім наразі Державіаслужба не видавала дозволів на польоти зі Львова до Амстердама жодній авіакомпанії. Рішення про початок польотів приймають авіакомпанії. У цьому випадку йдеться, ймовірно, про внесення нових маршрутів у договір про повітряне сполучення.

Читайте також: Куди можна полетіти зі Львова. Розклад та вартість усіх авіарейсів

Нагадаємо, що торік нідерландська авіакомпанія KLM звернулась до адміністрації Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького з ініціативою відкрити рейс Львів – Амстердам. Тоді авіакомпанії не вистачало слотів у аеропорту Амстердама. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!