В уряді хочуть ліквідувати зали гральних автоматів під виглядом лотерей

2044 0
Прем’єр-міністр дав доручення Національній поліції України почати перевірку діяльності всіх операторів держлотерей.
Фото: espreso.tv

Фото: espreso.tv

Сьогодні, 20 грудня, Уряд виключив можливіть розповсюдження грального бізнесу під виглядом державних лотерей. Міністри проголосували за скасування відповідних положень щодо розповсюджувачів лотерей в ліцензійних умовах. Про це повідомив на своїй офіційній сторінці у Фейсбуку прем’єр-міністр України Олексій Гончарук.

«Тепер заклади з гральними автоматами не зможуть нелегально працювати під виглядом державних лотерей, прикриваючись договорами передорученнями на розповсюдження державних миттєвих лотерей», – йдеться в повідомленні.

Прем’єр-міністр дав доручення Національній поліції України сьогодні, 20 грудня, почати перевірку діяльності всіх операторів держлотерей на дотримання закону про заборону грального бізнесу. А Державна фіскальна служба України має організувати перевірки ліцензій всіх так званих «державних лотерей».

Нагадаємо, гральний бізнес в Україні заборонений вже протягом 10 років. Втім, заклади з гральними автоматами успішно маскуються під лотереї. Так, раніше міськрада Львова повідомляла, що в місті є 179 закладів, де може діяти нелегальний гральний бізнес.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!