В уряді не планують знову впроваджувати жорсткий карантин по всій Україні

2198 0
Також в уряді працюють над системним відновленням економічної активності в Україні.
Фото: freepik

Фото: freepik

Уряд не планує знову впроваджувати жорсткий карантин одночасно по всі території України, а буде покладатися на адаптивний і локалізацію сплесків захворювання. Про це повідомляє пресслужба Європейської Бізнес Асоціації з посиланням на прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля.

Він розповів представникам бізнесу також про те, що в уряді працюють над системним відновленням економічної активності в Україні. Зокрема, напрацьовують довгострокову стратегію розвитку України до 2030 року.

Читайте також: Чому у Львові рекордна кількість хворих на Covid-19 і як це вплине на продовження карантину

Окрім цього, працюють і над втіленням Програми стимулювання економіки та Плану дій уряду, які містять кроки для стимулювання різних галузей економіки.

Нагадаємо, що адаптивний, тобто місцевий карантин в Україні продовжили до 31 жовтня. А з 3 серпня в Україні почав діяти поділ країни на чотири зони за рівнем поширення коронавірусу: «зелену», «жовту», «помаранчеву» і «червону» зону.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!