В уряді розглядають варіанти послаблення карантину після Великодня для запуску економіки

3631 0
Після Великодніх свят, з огляду на динаміку поширення коронавірусу, буде стояти питання про наступні економічні кроки Кабміну.
Фото: Депо

Фото: Депо

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль стверджує, що уряд розглядає варіанти можливого послаблення карантину для запуску економіки. Однак це залежить від динаміки поширення коронавірусу на території країни. Про це повідомляє УП з посиланням на прем’єра в ефірі «Свободи слова».

«Ми дуже добре розуміємо, що у багатьох людей, у більшості населення України немає фінансової подушки, і немає можливості три місяці просто сидіти вдома. Люди мають заробляти гроші. Економіку треба запускати. Україна також не та багата країна, яка може дозволити собі півроку не працювати і дивитись телевізор на дивані», – каже він.

Читайте також: Від штрафу до криміналу: Як ЛОДА стежитиме за порушниками правил карантину

Прем’єр вкотре наголосив, що підтримка громадян, які залишилися без засобів заробітку – це одне із перших завдань влади. Водночас, після Великодніх свят, з огляду на динаміку поширення захворювання, буде стояти питання про наступні економічні кроки Кабміну. 

Нагадаємо, що 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин до 24 квітня та запровадив режим надзвичайної ситуації на всій території країни.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!