В уряді спростили призначення субсидій дитбудинкам сімейного типу і військовослужбовцям

1797 1
Зокрема, дитячі будинки сімейного типу можуть отримати субсидію на понаднормову площу будинків.
Фото: racurs.ua

Фото: racurs.ua

Кабінет міністрів України спростив призначення субсидій окремим категоріям громадян. Відповідне рішення ухвалили вчора, 20 жовтня. Про це повідомляє пресслужба Кабміну.

Уряд схвалив зміни до постанови, які спрощують призначення житлових субсидій дитячим будинкам сімейного типу, військовослужбовцям, громадянам старшим 60 років.

Читайте також: В Україні змінили правила отримання субсидій. Деталі

Зокрема, дитячі будинки сімейного типу можуть отримати субсидію на понаднормову площу будинків, а автомобіль, придбаний ними, не призведе до втрати субсидії тощо. 



Читайте також:
21 Жовтня, 2019 10:28
666 ...притулити військовослужбовців до громадян віком старше 60-ти років і до дитячих будинків сімейного типу -- це справді круто ! ... Слава Україні! ...
P.S. -- середня зп контрактників сухопутних військ в 2019р. - 11.3 тис. грн. , молодщого офіцера -- 15,3 тис грн. ...( про тих ,хто на передовій в ООС-АТО , мова не йдеться )...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!