Київ

В УЗ розказали, як швидко дістатись з Києва до аеропорту з лоукостерами залізницею

762 0
Поїзди рухаються за зручним для пересадки пасажирів графіком
Фото: Міністерство інфраструктури України/Facebook

Фото: Міністерство інфраструктури України/Facebook

Укрзалізниця розробила зручний маршрут до аеропорту румунського міста Ясси, де працюють бюджетні авіакомпанії. Про це повідомила пресслужба компанії.

«Сідайте на наш поїзд №351 Київ — Кишинів, що відправляється по непарних днях з Києва о 17:02 та прибуває на молдовську станцію Унгени, яка знаходиться неподалік кордону з Румунією, о 07:53 ранку. Після проходження прикордонно-митного контролю, який відбувається на вокзалі станції Унгени, пересідайте на поїзд №821 Кишинів — Ясси — Сокола, що відправляється з Унген щодня о 09:51, і вже об 11:13 прибуває на станцію Ясси-Сокола, де кожен поїзд зустрічають автобуси, які довезуть вас у центр міста або у міжнародний аеропорт Ясси», - йдеться у повідомленні.

На зворотному шляху усе так само: о 17:40 зі станції Ясси-Сокола відправляється поїзд №822 Ясси-Сокола — Кишинів, який прибуває на молдовську станцію Унгени о 18:57. Там можна здійснити пересадку на поїзд №352 Кишинів — Київ, який прибуває на станцію Унгени по парних днях о 20:21. Зупинка поїзда на станції 30 хв, тож боятися не встигнути не варто.

Читайте також: Стало відомо, коли між Львовом та Варшавою запустять прямі потяги

Нагадаємо, у поїзді Київ-Варшава збільшили кількість вагонів.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!