На правах реклами

Спорт, який навчить дитину думати і приймати рішення. Де записатись

4068 0
З початком навчального року для багатьох батьків виникає питання: яку спортивну секцію обрати для дитини? Що їй більше до вподоби? Віднедавна у Львові можна записати дитину на бадмінтон: це гра, яка дуже швидко захоплює та забезпечує гарний настрій і хороше самопочуття.

Бадмінтон розвиває у дітей координацію, швидку реакцію, вправність у рухах, вміння миттєво приймати рішення, фізичну витривалість, здатність конкурувати та бачити партнера у спорті.

Де пограти у Львові

Пограти можна на Нижньому Шуварі на третьому поверсі (вул. Хуторівка 4-6) на бадмінтонних кортах «Команчеро». Аналогічного майданчику з такою кількістю професійних кортіву Львові немає. Також тут є можливість пограти з тренерами, які все розкажуть та навчать правил.

Оксана Граченюк, тренер з бадмінтону в «Команчеро», розповідає, що бадмінтон можна назвати «швидкими шахами», адже під час гри гравець робить інтенсивну розумову роботу. Тому такий вид спорту прекрасно підходить для дітей.

Дитячі групи тут формуються за віковою ознакою, хлопці і дівчата разом: 

група  “A”  10-14 років

 група  “B”   6-10 років

Графік

Тренування проводиться тричі на тиждень – понеділок, середа, п’ятниця або вівторок, четвер, субота.

Тривалість тренування – 1 год  30 хв.

Вартість місячного абонементу – 490 грн.

Тренувальними воланами забезпечує «Команчеро».

Перше пробне тренування для дітей – безкоштовне, що дозволить подивитись, чи дійсно дитині це подобається.

Дізнатись детальнішу інформацію можна за телефонами: 032 295 51 25; 050 780 21 03; 073 026 90 60

Зручно доїхати автобусами:

7, 11, 14, 23, 32, 38, 40, 41


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!