Політична реклама

Вагон дружби повезе зі Львова до Одеси пледи та книжки

1131 0
У вівторок, 20 травня, зі Львова до Одеси вирушить вагон дружби. У ньому львів'яни передадуть одеситам речі, які уособлюють затишок та комфорт, аби в такий спосіб поділитись з ними частинкою львівського спокою.

"Ми відправлятимемо наш вагон дружби в Одесу, щоб поділитися тим, що попри все залишилось у Львові і чого так прагнуть зараз мешканці міст усієї України. Це – затишок, спокій, відчуття потрібності, підтримки та родинного тепла. Ми збираємо пледи, м'які іграшки, книжки, диванні подушки, вазони, рушнички, скатертини, вироби хендмейду. Одним словом, все, що є для вас уособленням затишку та комфорту, і асоціюється з турботою та теплом", – розповіла tvoemisto.tv організатор акції, представник Громадсього сектору Євромайдану Олександра Навроцька.

Вагончик, який надала активістам "Львівська залізниця", прикріплять до рейсового потяга Львів-Одеса, де він і їздитиме впродовж деякого часу.

Всередині вагончик вже облаштували по-домашньому. А поки активісти працюють над зовнішнім оформленням вагона, львів'ян закликають приносити речі за адресами у Львові:

  • Лесі Українки, 17, «Фабрика корків»
  • пл. Музейна, 1, Домініканський собор (з 9.00 до 13.00)
  • вул. Римлянина 5, Студентське Братство Львівщини, вхід через двір (з 18.00 до 22.00)

 

Якщо ви живете в іншому місті, то їх можна надіслати Новою Поштою: відділення Кульпарківська 93А.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!