Вакарчук не завершуватиме музичну кар’єру через політику

1360 0
Святослав Вакарчук каже, що законодавство та робочий графік у Верховній Раді дозволяють займатися творчою діяльністю.
Фото: Вікторія Квітка

Фото: Вікторія Квітка

Голова новоствореної партії «Голос» та фронтмен гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук не залишатиме музичну кар’єру через вибори до парламенту. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net.

Читайте також: Офіційно. Святослав Вакарчук не йде в президенти на виборах 2019 року

Він сподівається, що музика залишиться з ним у вільний від роботи у парламенті час, що дозволяє законодавство та його робочий графік.

«Я не можу без музики. Але прекрасно розумію, що парламент – це серйозна й відповідальна робота, яка буде забирати у мене більшу частину часу. І це те, на чому я буду сфокусований. А музика, сподіваюся, залишиться зі мною в ті проміжки часу, коли я буду в змозі давати концерти. Вони будуть для мене розрядкою, і будуть мені допомагати давати енергію для змін», – каже він.

Додамо, що у Вакарчука запланований концерт на День Незалежності у Дніпрі, 1 вересня – у Львові. а 20 вересня – концерт у Мінську на стадіоні.

Читайте також: Я не здамся без бою: Святослав Вакарчук зібрав два аншлаги у Львові. Фото

Нагадаємо, що Святослав Вакарчук працював у парламенті. Восени 2007 року він пройшов до Верховної Ради за списком «Нашої України – Народної самооборони», втім через рік склав повноваження. А нещодавно заявив, що йде в парламент на чолі власної партії. 

Довгий час за результатами опитування Святослав Вакарчук входив до десятки можливих кандидатів, яких українці готові підтримати на виборах президента 2019, але своєї кандидатури на вибори він так і не подав.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!