Політична реклама

Вакарчук у Львові розповів, яких змін в Україні очікує

2286 0
Cпівак та лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук сподівається на мир на Сході України та на зміну свідомості українців.

Про свої очікування від сьогоднішніх подій в державі Святослав Вакарчук розповів Tvoemisto.tv.

«Якщо чесно, я нічого не чекаю. Я звик не чекати, а робити. Тому мені складно буде сформувати якісь спеціальні очікування. Це – не стільки очікування, скільки об’єктивні речі. Те, що хочеш, щоб сталось. Перше, що хочеться, – щоб заспокоїлась ситуація на Сході. Це очевидно. Навряд чи знайдеться хтось, хто не поставить це на перше місце», – сказав він.

Святослав Вакарчук зауважив: «Це – те, що нас всіх хвилює. Треба, щоб зупинилось проливання крові і перестали гинути люди – це головне. Якщо ж говорити про інші речі, я б чекав від пересічних українців, щоб вони побільше інтегрували себе в те, що відбувається в державі. І побільше робити самому, щоб ці зміни в державі відбувались. Я очікую зміни свідомості українців».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!