Вакарчук у Львові зібрав два мільйони грн для бійців двох львівських бригад

1900 0
Кошти вдалося зібрати лише за один вечір.
Фото: Святослав Вакарчук/ Facebook

Фото: Святослав Вакарчук/ Facebook

7 жовтня у Львові на FESTrepublic відбувся благодійний вечір-концерт лідера гурту «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука. Співаку та музиканту вдалося зібрати 2 мільйони гривень, які передадуть на потреби двом львівським бригадам.

Джерело: Facebook Святослава Вакарчука

«Дякую усім, хто долучився до мого благодійного концерту у Львові на FESTrepublic. Разом ми зібрали 2.000.000 грн для допомоги 80-й та 24-й бригадам! Скоро ця сума перетвориться, згідно із запитами, на необхідні речі», – написав співак.

Читайте також: Вакарчук віддав на допомогу Україні понад 19 мільйонів грн

Він також запитав шанувальників, чи варто організувати такі ж концерти, як у Львові, в інших містах. Оскільки українські захисники потребують постійної допомоги.  

Нагадаємо, що лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук презентував прем'єру пісні «UA So Beautiful». Це – перший його кавер на світовий хіт Джо Кокера. Він став зізнанням музиканта у коханні рідній Україні.

Юлія Осим

____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!