Вакарчук заперечив, що піде на парламентські вибори першим у списку від партії Порошенка

4099 1
Певний час за результатами опитування Святослав Вакарчук входив до десятки можливих кандидатів, яких українці готові підтримати на виборах президента 2019.
Фото: Вікторія Квітка

Фото: Вікторія Квітка

Лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук заперечив, що на парламентських виборах піде у Верховну Раду під №1 списку партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Про це він написав у відповідь на питання журналістки Крістіни Бердинських у Twitter.

Читайте також: Я не здамся без бою: Вакарчук зібрав два аншлаги у Львові. Фото

«Як правило, я чутки не коментую. Але раз вже прямо запитали, відповім. Ні, це неправда!». – пише Святослав Вакарчук.

Певний час за результатами опитування Святослав Вакарчук входив до десятки можливих кандидатів, яких українці готові підтримати на виборах президента 2019. Натомість наприкінці січня він офіційно заперечив свою участь у президентських виборах.

Читайте також: Святослав Вакарчук закликав українців відповідально голосувати на виборах. Відео

Додамо, що чинний глава держави Петро Порошенко після програшу на виборах Володимиру Зеленському анонсував, що йтиме на парламентські вибори та анонсував нові обличчя у своїй партії, яких обиратимуть за допомогою праймеріз.

 


Читайте також:
24 Квітня, 2019 18:04
іван вакарчук втратив свій шанс на виборах президента,ще й перед голосуванням вигулькнув як пилип з конопель з агітацією за пороха,хай вже краще співає
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!