Вакциновані CoronaVac отримають міжнародне свідоцтво про щеплення

1514 0
ВООЗ підтвердила, що ця вакцина відповідає міжнародним стандартам безпечності.
фото: фейсбук віктора ляшка

фото: фейсбук віктора ляшка

1 червня Всесвітня організація охорони здоров'я схвалила вакцину CoronaVac виробництва Sinovac Biotech для екстреного застосування. ВООЗ підтвердила, що ця вакцина відповідає міжнародним стандартам безпечності, ефективності та якості. Про це у себе на Фейсбуку повідомив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

Схвалення CoronaVac, за його словами, дозволяє видавати міжнародне свідоцтво про проведення вакцинації всім, хто пройшов повний курс щеплення.

Читайте також: В Україну прибула перша партія вакцин CoronaVac

Україна закупила 1 913 000 доз вакцини CoronaVac. Наразі щеплюють нею людей від 65 років, маломобільні групи населення та осіб, які доглядають за маломобільними. Також вакцинують CoronaVac спортсменів, працівників освіти, що яких залучали до зовнішнього незалежного оцінювання, представників Збройних сил України, МВС, працівників підприємств критичної інфраструктури, а також тих, хто записаний на вакцинацію через портал або застосунок «Дія».

Нагадаємо, з 13 квітня 2021 року в Україні розпочали щеплення проти Covid-19 вакциною CoronaVac виробництва компанії Sinovac Biotech.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!