Вакуумні машини та локальне прибирання. Як у Львові в спеку миють вулиці

1273 0
Загалом шляхоремонтні підприємтва у Львові мають 9 поливомийних та 5 великих і 2 малих вакумних машин.
фото: зручне місто

фото: зручне місто

У літній період у Львові проводять вологе прибирання вулиць за допомогою вакуумних та поливомийних машин. Вони миють магістральні вулиці, а, окрім цього, працівники комунальних підприємств прибирають хідники у різних локаціях. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець.

«Протягом літнього періоду проводимо вологе прибирання за винятком дощових днів. У таку спеку ми використовуємо вакуумні та поливомийні машини. Якщо брати до уваги минулий тиждень, наприклад, то було 26 виходів поливомийних машин і 20 вакуумних. Так ми намагаємося всі основні магістралі опрацювати з точки зору зволоження, поливання», – каже він.

Читайте також: У Львові планують реорганізувати рух на найбільш проблемних перехрестях. Перелік

Миття відбувається на замовлення районних адміністрацій Львова, і цим займаються комунальні шляхоремонтні підприємства. Машини працюють не лише в центрі міста, а й на всіх магістральних вулицях, як-от: Замарстинівська, Городоцька, Любінська, пр. Червоної Калини тощо.  

«Попри те, що багато працівників нині боронить Україну на фронті, на підприємствах намагаються компенсувати це додатковим набором людей чи перерозподілом обов'язків. Ми не маємо дефіциту, через який би не виконували якісь об’єми», – додає він.

Загалом шляхоремонтні підприємтва у Львові мають у користування 9 поливомийних та 5 великих і 2 малих вакумних машин.

Читайте також: У Львові запустили перший комунальний мобільний бетонний завод

Нагадаємо, що два роки тому через пандемію коронавірусу у Львові почали мити вулиці і тротуари з дезінфекторами. Крім цього, районні адміністрації організували посилене прибирання з дезінфікуванням під’їздів. А для водіїв громадського транспорту закупили дезінфектори і рукавички, оскільки вони мають справу з готівкою.

Ольга Коваль

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!