Політична реклама

Валерій Веремчук лідирує у Залізничному і Шевченківському районах Львова. Прогнози соціологів

4740 0
Участь у опитуванні взяли 600 респондентів, а похибка становить 3,2%.
Фото: Валерій Веремчук / Фейсбук

Фото: Валерій Веремчук / Фейсбук

Керівник «Народної Самооборони» Львівщини та депутат Львівської міської ради Валерій Веремчук, якого висунула «Громадянська позиція», лідирує у рейтингу кандидатів у народні депутати у 116-му виборчому окрузі, до якого входить Залізничний район, частина Шевченківського району, Рудне та Брюховичі. Про це свідчать результати соціологічного опитування, яке проводила компанія Novelty Result Group із 25 червня по 5 липня.

Читайте також: Львів має бути гідно представлений у Верховній Раді

Участь у опитуванні взяли 600 респондентів, а похибка становить 3,2%. За його результатами, Валерій Веремчук набирає 23,7% голосів серед тих виборців, які визначилися і мають намір голосувати.

На другому місці – самовисуванець, депутат фракції «УКРОП» у Львівській міській раді Ігор Зінкевич, якому прогнозують 17,8%, Кандидат від «Європейської Солідарності», чинний народний депутат від «Народного фронту» Микола Княжицький набирає 15,8%. Інші мають суттєво нижчі рейтинги.

Соціологи зазначають, що всі опитані загалом і окремо прихильники Валерія Веремчука сприймають його як розумного, того, хто вирішуватиме проблеми округу та міста, а також як енергійного патріота.

Крім цього, для 40% опитаних наявність у кандидатів досвіду роботи в органах місцевого самоврядування є значною перевагою. Натомість найменшу кількість прихильників – 8,5% має кандидат, який вже був народним депутатом Верховної Ради.

Читайте також: Опоплатформа, Батьківщина і націоналісти. З ким іще львів’яни ідуть у парламент

Загалом опитування показало нинішні настрої виборців і їхнє ставлення до подій у державі: 50% опитуваних переконані, що Україна рухається у хибному напрямку, ще 15%  вагалися з відповіддю, що означає – зміни потрібні. Зокрема у 116-му окрузі найбільше несприйняття нинішньої ситуації в країні у мешканців Левандівки і Шевченківського району – 72% та 71% відповідно.

На правах реклами


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!