У сквері святого Юра понищили ще не відкритий дитячий майданчик. Фото

11652 0
Дитячий майданчик ще не здали в експлуатацію, але на ньому вже граються діти.
фото Богдана Цюваника

фото Богдана Цюваника

У Львові, в сквері поблизу церкви св. Юра, невідомі особи порізали дитячу лазанку, спалили батут та завдали інших збитків ще не добудованому дитячому майданчику, який реалізовують в рамках Громадського бюджету міста 2016.

Читайте також: У Львові невідомі пошкодили меморіальну дошку Івана Франка

Першим про вандалізм повідомив на Facebook львів’янин Дмитро Романчук, додавши фото порізаної лазанки.

У коментарі Tvoemisto.tv голова Галицької райадміністрації Андрій Зозуля зазначив, що крім лазанки, хулігани також спалили батут.

«Оскільки об’єкт ще не зданий в експлуатацію, то до поліції звернувся підрядник, який виконує роботи. Точна сума збитків наразі не відома», – додав він.

Читайте також: У Знесінні з'явиться багатофункціональний дитячий майданчик

Нагадаємо, що проект дитячого майданчика обирали на всеукраїнському конкурсі, де перемогу здобув авторський колектив «Архітектурного бюро "А44"» зі Львова: Юлія Рибак, Аліна Саніна та Христина Телюк.

Роботи виконує ФОП Новосад, який у квітні цього року виграв відповідний тендер на суму 904 тис. грн. 21 серпня під час брифінгу для журналістів начальник відділу комунального господарства Галицької РА Ігор Савка повідомив, що роботи на об’єкті триватимуть до середини вересня.

Назар Притула


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!