Вандали розтрощили ще одну зупинку в центрі Львова. Фото

1278 1
Цього разу постраждав павільйон на вул. Дорошенка.
Фото: Ігор Зінкевич

Фото: Ігор Зінкевич

У ніч на 21 лютого вандали розтрощили у Львові скляний павільйон зупинки на вул. Дорошенка, 2. Про це повідомляє депутат ЛМР Ігор Зінкевич на своїй фейсбук-сторінці.

Фото: Ігор Зінкевич

Додамо, впродовж грудня і січня вандали потрощили зупинки у кількох районах Львова.

Зупинка на вул. Дорошенка, 2 розташована біля незаконної огорожі навколо будівництва донькою депутата Григорія Козловського торгового центру з готельними номерами. Днями адміністративна комісія при виконкомі ЛМР за цю огорожу призначила штраф у 170 тис. гривень.


Читайте також:
21 Лютого, 2020 11:02
пасажир З приводу "нових" зупинок. Була на Любінській /зуп.Караджича/ в сторону центра стара зупинка--широка, вмістима, з лавками по обидва боки, міцний метал і могла під себе від дощу сховати, ну , певне, людей з 15-20 . Зупинка старенька, почала підтікати. Та візьміть трошки підрихтуйте, помалюйте, обшийте якимось недорогим матеріалом, приведіть в більш-менш порядок, без викрутасів, понтів. НЄ!!!! Прийшла якась кур-ва, стару зупинку зрізала, поставила "нову"--стане 2-3 людини -- вже тісно. Падає дощ--по тих конструкціях вода затікає на тую лавчинку, скло не виконує свою функцію, вічно якась підл-ота його розіб"є, люди не знають, з якого боку ставати, куца, маленька. Повна безтолковщина. Але хтось -то на цьому добре нагрів кишеню по заміні зупинок у Львові. Розуміємо---рухаємось фірою в Європу, мріємо про краще життя, але якась елементарна, практична логіка має бути!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!