Політична реклама

Вартість автострахування в Україні зросте до 10%

1512 0
У зв'язку з перспективами зниження курсу нацвалюти, страхові компанії планують вже у наступному році підняти ціни як на нові автополіси на 5-10%, так і збільшити виплати за раніше придбані.

"Зміцнення курсу долара до 8,4 грн / $ призведе до підвищення виплат з автострахування на 3-5%. Тому при різкому стрибку курсу ми буде коригувати страхові тарифи", - зазначила директор однієї зі страхових компаній. Про це повідомляє "ТСН".

Ще однією причиною подорожчання страховок стане зростання вартості автомобілів у гривневому еквіваленті, що, відповідно, призведе до підвищення суми премій, які водії платять за договорами.

"Тобто, навіть при нинішньому рівні тарифів вартість полісів КАСКО автоматично збільшується", - підкреслила аналітик страхової компанії. При цьому, страхові компанії мають намір збільшити вартість поліса не тільки для тих, хто тільки збирається придбати автомобіль, але і для тих, хто застрахував його раніше. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!