Політична реклама

Вартість оренди однокімнатного житла у Львові стартує від 1300 гривень

1389 0
Із наближенням нового навчального року у Львові розпочався бум на оренду квартир.

Місцевим орендарям телефонують студенти із різних куточків країни, які прагнуть винаймати житло на час навчання, - пише ZIK.

Вартість однокімнатного приміщення – від 1,3 тис. гривень.

За інформацією маклерів із нерухомості, торік ціни на помешкання становили 1,2-1,5 тис. гривень у місяць. Зараз дорожче - квартиру, яка б вартувала 1,3 тисячі, знайти важко.

У середньому за однокімнатну квартиру з усіма вигодами треба викласти від 1,6 тис. гривень. А охочим мешкати у центрі - від 2,5 тисяч. Дешевшати помешкання почнуть не раніше лютого, - попереджають маклери.

У львівських вишах зізнаються: поселити всіх приїжджих спудеїв у гуртожитках не вдасться. Заїзди ще навіть не почалось, а кількість охочих отримати місце в гуртожитку вже перебільшує норму. На деяких факультетах не вистачає місць навіть для студентів з інших областей, не те щоб із Львівщини.

Я не пам’ятаю, коли вистачало місця для студентів із Львівської області у гуртожитку юридичного факультету, - розповідає  голова студентського містечка ЛНУ ім. І. Франка Роман Березюк. – Із виходців Львівщини тут селять хіба сиріт.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!