Політична реклама

Вартість проїзду у громадському транспорті Львова може зрости

1766 0
У Львові можуть підвищити ціну на проїзд у маршрутках, оскільки зросла ціна на паливо. Уже зараз ведуться переговори з перевізниками.

Про це сьогодні, 17 березня, під час брифінгу сказав мер Львова Андрій Садовий, повідомляє Zaxid.net. Він зазначив, що рік тому ця тема була неактуальною, бо ціна палива більш-менш відповідала ціні проїзду. «Зараз, з ростом курсу долара і євро, різко піднялась ціна на паливо. Сьогодні, безперечно, треба ставити питання про коригування ціни на ту складову, на яку виросло паливо. Це рішення повинні прийняти усі разом – і депутати, і виконавчий комітет», – додав мер. За його словами, зараз проводять переговори з перевізниками, щоб знайти адекватну формулу.

Крім цього, Садовий розповів, що минулого року виділяли кошти на пільговий проїзд. Він додав, що важко виділити компенсацію навіть на електротранспорт.  Проте, зазначив мер, у бюджеті передбачатимуть гроші на компенсацію пільговикам.

«Треба бути дуже обережними, бо сьогодні люди не мають зайвих грошей. Це треба робити плавно, щоб не було соціальних зрушень. Але якщо ціна надалі буде рости на паливо, то потрібно буде реагувати», – розповів Андрій Садовий.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!