Політична реклама

Вартість проїзду у львівських маршрутках хочуть збільшити вдвічі

1403 0
Перевізники пропонують львів’янам вдвічі більший тариф – до 3,5–4 грн.

Перевізники Львова підрахували: подальше функціонування та розвиток транспортної галузі міста можливі за умови впровадження тарифу на рівні 3,50–4 грн.

Про це йдеться у зверненні трудових колективів автотранспортних підприємств Львова до громади міста, яке, як інформує прес-служба Асоціації перевізників Львівщини, було оприлюднене на львівському Майдані.

У зверненні зазначається, що львів’яни в час відкритості та прозорості мають володіти інформацією про господарські питання Львова: «Бачимо, що за останній час сталось з цінами на бензин та дизельне пальне, бачимо, що сталось з цінами в державі загалом. Таке стрімке підвищення цін відчули ми всі, і перевізники зокрема, адже нам щоденно необхідно заправляти паливом декілька сотень автобусів».

За словами перевізників, тариф 2 гривні не може забезпечити довготермінову роботу громадського транспорту і ставить під сумнів діяльність автотранспортних підприємств Львова.

Автори звернення нагадують, що в 2011 році на засіданні виконкому ЛМР було прийнято рішення про тариф до 2 гривень: «Ціна дизельного пального на той час становила 8,60 грн. Зараз паливо коштує 11,70 – це зростання майже в півтора рази. Така різниця сьогодні для галузі вкрай небезпечна. Перегляд тарифу – це необхідний захід, який може врятувати галузь».

Як зазначається, за дорученням трудових колективів звернення підписали: директор АТП №1 Михайло Сидорович, директор АТП № 14630 Степан Кузбит, директор ТзОВ «Фіакр – Львів» Степан Коцан, директор ТзОВ «Міра і К» Микола Шкурган, директор ТзОВ «Успіх БМ» Юрій Мельник.

Нагадаємо, раніше перевізники Львова вимагали тариф 3 грн.

Джерело: Zik


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!