Політична реклама

Вартість проїзду у львівських маршрутках може зрости ще цього тижня

961 0
Сьогодні влада Львова сіла за стіл переговорів з транспортними перевізниками міста. Питання нових тарифів, якість перевезень та відшкодування проїзду за перевезення пільгових категорій врегулюють до кінця тижня. Про це під час сьогоднішнього брифінгу повідомив секретар Львівської міської ради Василь Павлюк.

За його словами, сьогодні було домовлено про створення робочої групи, в яку мають увійти представники від підприємств-перевізників, управління транспорту та зв’язку і депутатського корпусу, щоб врегулювати проблеми перевезень у Львові.

«До кінця тижня всі болючі питання намагатимуться врегулювати. Транспортного колапсу в місті не повинно бути», – сказав Василь Павлюк, повідомляє Львівський портал

Нагадаємо, львівські перевізники хочуть підняти ціну за квиток до 3 грн. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!