Політична реклама

Вартість проїзду у львівських маршрутках не зросте до травня

1264 0
Перевізники Львова зачекають з підвищенням тарифів до травня. До цього часу робоча група, яку створили минулого тижня, має вивчити обгрунтуваність підвищення тарифів за проїзд у маршрутках і подати пропозиції керівництву міста, пишуть львівські новини онлайн. Також комісія має розробити заходи щодо контролю якості обслуговування пасажирів та виконання умов договорів на перевезення, укладених з Львівською міськрадою.

А тим часом перевізники не розуміють, звідки взялись такі терміни. Як розповів голова Всеукраїнської асоціації перевізників Іван Велійка, робоча група ще жодного разу не збиралась, відтак не могла узгоджувати будь які дати, повідомляє Львівська хвиля

Нагадаємо , до складу робочої групи ввійшли міські чиновники і депутати, а також перевізники, представники громадських об'єднань, ДАІ й Укртрансінспекції.

Як повідомляло Твоє місто, проїзд у Львові може подорожчати до трьох гривень. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!