Політична реклама

Вартість проїзду у львівських трамваях може зрости до 1 грн. 50 коп.

1027 1
Львівський виконавчий комітет прийняв рішення з 7 червня підвищити ціну на проїзд у електротранспорті на 25 копійок - до 1 грн. 50 коп. Утім депутати від «Свободи» стверджують, що на сесії міськради проголосують проти.

 

Директор «Львівелектротранс» аргументував це тим, що собівартість проїзду у трамваях та тролейбусах становить 1,35, тоді як ціна квитка лише 1,25, а у інших містах ціни на квитки уже давно оптимізовано, у Житомирі проїзд у трамваях та тролейбусах коштує 1,55, у Києві – ще дорожче.

Однак депутати від партії «Свобода» Юрій Михальчишин та голова комісії законності Львівської міськради Любомир Мельничук, які були присутніми на засіданні виконкому, висловили своє незадоволення цим рішенням, адже робота «Львівелектротранс» і без того є незадовільною.

«Рішення, яке приймається сьогодні, є антисоціальним і половинчастим. Воно не вирішує проблеми. Від цього не стане більше ні рухомого складу, ані краще не почнуть працювати станції, на реконструкції яких «Львівелектротрнас» брав кредит у 2 млн. Львівяни не повинні віддавати борги «Львівелектротрансу», - сказав Юрій Михальчишин.

Натомість Любомир Мельничук розповів, що у нього є заяви понад 100 мешканців Львова, які висловлюються проти підвищення тарифів на проїзд у електротранспорті. «На наступній сесії ми проголосуємо проти такого рішення. Ми не ухвалимо підвищення тарифів для львівян», - сказав Любомир Мельничук.

Нагадаємо, «Львівелектротрансу» у 2011 році уклав угоду із Європейським банком реконструкцій та розвитку про кредит у розмірі 12 млн. євро. Хоча на разі гроші «Львівелектротранс» не отримав, однак місто платить 0,5% річних за резервацію цих коштів.

Джерело: Варіанти

11 Червня, 2012 09:46
брехня повна "Директор «Львівелектротранс» аргументував це тим, що собівартість проїзду у трамваях та тролейбусах становить 1,35, тоді як ціна квитка лише 1,25, а у інших містах ціни на квитки уже давно оптимізовано, у Житомирі проїзд у трамваях та тролейбусах коштує 1,55, у Києві – ще дорожче."
ДЛЯ ІНФОРМАЦІЇ:( зсайту каївпастранс)[***]://kpt.kiev.ua/
Тариф на перевезення пасажирів у міському пасажирському транспорті – автобусі, трамваї, тролейбусі, фунікулері, який працює у звичайному режимі руху – 1,50 грн. на одну поїздку
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!