Ваші найкращі друзі шукають дім: 2 киці і 7 собак на прилаштування в сім'ю. Фото

3191 0
Усі тварини молоді та чемні і готові переїхати додому.
Фото: ЛКП "Лев"

Фото: ЛКП "Лев"

ЛКП "Лев" пропонує взяти додому чотирилапих, що стануть господарям найкращими друзями. Цього разу домівку шукають двоє киць і 7 собак.

Рудий муркотун віком близько одного року Рижий. Чотирилапий стане для господаря компаньйоном, з яким ніколи не буде сумно:

Лагідна муркотунка віком близько одного року Манюня. Киця стане для свого господаря чудовим другом:

Лука, молодий енергійний білосніжний красень. Собака має здібності до навчання, може проживати в квартирі та в сім'ї з дітьми, які люблять активно проводити свій вільний час:

Молодий гавкучий та спостережливий Фреді. Чотирилапий соціалізований та піддається навчанню, тож стане для свого господаря чудовим охоронцем:

Джесіка, молода активна та дружня собака, яка може проживати і в квартирі, і на просторому подвір'ї:

Чотирилапа красуня віком близько року Адель досі шукає господаря. Собака невеликого розміру, тож може проживати в квартирі. Наразі хвостата проходить соціалізацію з кінологом:

Собака-друг, компаньйон та охоронець Джим. Хвостатий може проживати і у квартирі, і в будинку:

Чудовий друг та охоронець Декстер, який все ще в очікуванні свого господаря:

Молода слухняна собака Лейла. Чотирилапа має здібності до навчання і обожнює лащитись:

Щоб узяти додому кудлатика, потрібно звернутись в ЛКП "Лев", що на вул. Промисловій, 56. Детальну інформацію можна отримати за номером телефону: (068) 535 4545.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!