Ватажки ОРДЛО попросили Путіна допомогти боротися з українською армією

1236 0
Ватажки проросійських незаконних формувань скерували Путіну офіційні листи.
Фото: АР

Фото: АР

Ватажки незаконно проголошених так званих «Донецької народної республіки» та «Луганської народної республіки» звернулися до глави РФ Володимира Путіна допомогти протистояти Збройним Силам України. Свої синхронні прохання вони офіційно скерували до Кремля. Про це повідомляє «5 канал».

Читайте також: Американська розвідка повідомила про наступ Росії найближчим часом

Керівники псевдореспублік «ДНР» Денис Пушилін та «ЛНР» Леонід Пасічник заявили, що нібито Київ нападає на прифронтові населені пункти на Донеччині та Луганщині, і де через обстріли з боку України мирне населення змушене втікати до Росії. З їх слів, територію «ЛНР» залишили 50 тисяч осіб, а «ДНР» – 40 тисяч осіб.

Крім того, ватажки псевдореспублік заявляють про небажання України виконувати Мінські угоди, при тому, що раніше Путін повідомляв, що Мінські домовленості практично зруйновані.

Відтак, посилаючись на укладені договори про так звану співпрацю «республік» і Росії, вони просять військової допомоги. Додамо, що самі звернення підписані вчорашнім числом – 22 лютого.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!