Важкоатлет зі Львівщини став кращим у поштовху на світовій першості

1708 0
У столиці Грузії на чемпіонаті світу з важкої атлетики серед юніорів у складі збірної команди України вихованець жидачівської школи важкої атлетики Володимир Гоза (тренер Андрій Гентош) у ваговій категорії до 94 кг виступив із найкращим результатом змагань у поштовху – 204 кг й повертається додому із «малою» золотою медаллю.
фото: loda.gov.ua

фото: loda.gov.ua

У ривку студент Львівського державного університету фізичної культури В.Гоза отримав нульову оцінку та вибув з боротьби за медалі за сумою двоборства. Про це повідомила заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

За підсумками змагань чемпіоном світу став важкоатлет з Узбекистану Ф. Собіров: 170 кг – у ривку та 203 кг – у поштовху. Другим став колумбієць Паредес Монтано з 372 кілограмами у сумі двоборства. Третім поталанило стати іранцю Р. Бейральванду із 362 кілограмами.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!