Важливіше бути стильним, аніж бути модним. Львівська дизайнерка про вбрання

4754 0
Визнана у світі дизайнерка одягу Оксана Караванська переконана, що одягатися гарно, стильно і водночас недорого – можливо. Для цього, на її думку, варто просто докласти певних зусиль і пам’ятати, що набагато важливіше бути стильним, аніж бути модним.

«Дуже важливо бути не дорого вбраним, а стильно вбраним. Сьогодні весь світ розвивається: розвиваються технології, суспільство, свідомість. Такі історії, які були у 70-х роках, коли всі носили один фасон одягу, бо то було модно, сьогодні не діють. Колись був один стиль сукенки і, не зважаючи на особливості фігури, такі сукенки носили всі. Такого вже немає давно. Сьогодні є багато пропозицій на ринку і тому з’явилося поняття стильності.

Я вважаю, що набагато важливіше бути стильним, аніж бути модним. Не обов’язково гнатися за модою. То є класна штука, але це ж індустрія і ми змушені щопівроку видавати нові колекції. У журналах пишуть, що це круто і  супермодно, але якщо подивитися добряче, то є багато ліній, які переходять з року в рік. Вони трошки перетворюються й видозмінюються і, якщо правильно це все мікшувати, то дуже просто зробити себе стильною, не маючи найдорожчого одягу. Основне, щоби це було охайно.

І до взуття є безспірна вимога: воно має бути сучасним. Бо старе взуття, на жаль, не можна носити. Є слово вінтаж, але воно не для взуття, а одяг вінтажний можна використовувати, просто треба не полінуватися і проміксувати його правильно», – розповіла Tvoemisto.tv дизайнерка Оксана Караванська.

Детальніше тут: Люди Твого Міста: Оксана Караванська про моду львів’янок та не галицький Львів

Перелік стилів одягу (сторінка з книги Оксани Караванської «Стильна книжка для панянки»)

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!