Політична реклама

Вболівальників просять приходити на гру України-Австрії на три години швидше. Квитків- і досі немає

1201 1
Вболівальників просять приходити на перший футбольний матч стадіону "Арена Львів", що відбудеться 15 листопада, завчасно. У той час, як свідчить моніторинг медіа-порталу "Твоє місто", придбати квитки на гру неможливо вже майже протягом доби.

«Звертаюсь до вболівальників, щоб вони їхали на стадіон завчасно, а не за 30 хвилин до початку матчу, - з посиланням на заступника директора департаменту «ЄВРО-2012» ЛМР Олег Вілюра повідомляє "Щоденний Львів".

"За вимогами УЄФА, заповнення стадіону повинно відбуватися протягом 3-х годин», - зазначив посадовець.

Час на звільнення стадіону та від’їзд усіх уболівальників, за словами О. Вілюри, повинен становити 150 хвилин.

Нагадаємо, футбольний матч на новій арені розпочнеться 15 листопада о 21:00.

Продаж квитків на гру розпочали 8 листопада, вже 9 листопада у людей виникнули перші труднощі із купівлею квитків. Вчора ж, 10 листопада, квитки закінчились.

Спроби наших журналістів придбати квитки не дали результатів: "Квитків немає, коли будуть - ніхто не знає". Так у телефонній розмові повідомили в УФІ.

Щоб роз`яснити ситуацію журналісти "Твого міста" ще вчора звернулись у ДП «Дирекція з будівництва об`єктів до ЄВРО у м.Львові». Офіційної відповіді досі не отримали.

12 Листопада, 2011 18:13
Gorg Далі наша "улюблена"влада робить з людей бидло і викачує гроші! Після такого продажу квитків у Львові вони хочуть щоб люди йшли на стадіон? ПОЗОРИЩЕ!!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!