Вболівати за українську збірну можна буде перед Львівським університетом імені Франка

1913 0
На території фан-парку одночасно може знаходитись не більше 2 тисяч глядачів.
Фото: Львівські Ярмарки

Фото: Львівські Ярмарки

У парку перед Львівським університетом імені Івана Франка облаштовують фан-зону. Завтра, 13 червня там можна буде дивитись гру української збірної на Євро-2020. Про це інформує пресслужба ЛМР.

Читайте також: Гасло «Слава Україні – Героям Слава» затвердили футбольним символом

У неділю, 13 червня, у парку перед Франковим вишем працюватиме фан-зона, там встановлять вуличні меблі та великий екран, аби охочі могли переглядати гру української збірної на Євро-2020. Також працюватимуть фудкорти. Вхід вільний.

Організатори додають, що з огляду на карантинні обмеження на території фан-парку одночасно може знаходитись не більше 2 тисяч глядачів.

Розклад збірної України на груповому етапі Євро-2020:

22.00 год 13 червня – Нідерланди - Україна (1-ий тур)

16.00 год 17 червня – Україна - Північна Македонія (2-ий тур)

19.00 год 21 червня – Україна - Австрія (3-ій тур)

Додамо, що Чемпіонат Європи мав пройти в минулому році, але був перенесений через пандемію.

Нагадаємо, 11 червня, стартував чемпіонат Європи-2020. У Львові запрацювала фан-зона Lviv Fan Festival (Ennio Event Square), що на вулиці Джерельній, 22. Трансляція футбольних матчів проходитиме на трьох екранах із оснащеною якісною звуковою системою. Квиток у фан-зону коштує 50 грн і 200 грн у VIP-зону.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!