Вбивство у Львові: поліція затримала можливого другого підозрюваного

2727 0
Чоловіка, який може бути причетним до стрілянини, затримали близько 16 год на вулиці Чорновола.
Фото: Ігор Зінкевич

Фото: Ігор Зінкевич

У Львові затримали чоловіка, який може бути причетним до вчорашніх подій на вулиці Академіка Павлова, коли сталася стрілянина, внаслідок якої загинув 49-річний чоловік. Про це Тvoemisto.tv повідомила речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська.

Фото із місця затримання опублікував депутат ЛМР Ігор Зінкевич.

Правоохоронці попередньо встановили, що 22 квітня у під’їзді одного з будинків кілька чоловіків у балаклавах напали на двох львів’ян. Зловмисники застосували вогнепальну зброю, при цьому один із потерпілих, 49-річний львів’янин, від отриманих поранень помер на місці події. Після цього нападники поїхали з місця події на автомобілі, ймовірно, Ford світло-сірого кольору.

Як стало відомо Tvoemisto.tv із власних джерел, убили водія валютника, а сам валютник перебуває у реанімації. При собі у чоловіків були гроші, які вкрали. Як повідомила Tvoemisto.tv речниця поліції Львівської області Світлана Добровольська, поліція вчора знайшла авто, на якому ймовірно пересувалися зловмисники, а також затримала одного чоловіка, що може бути причетним до злочину.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!