Політична реклама

Вчені не радять прати одяг при низькій температурі

1701 0
Прання речей при низькій температурі не знищує бактерії, а, навпаки, розмножує їх.

Мікробіологи дослідили внутрішню частину пральної машини після прання при низькій температурі та щойновипрану білизну, пише Вкурсе.

Вони дійшли цікавого висновку: після прання в кожній парі білизни було виявлено 10000 мікроорганізмів, що говорить про те, що під час прання мікроби не будуть знищені.

Вчені застерігають: найгірше, якщо бактерії так і залишаться на нижній білизні, рушнику для рук і кухонному рушнику, яким люди витирають посуд. Тому ці предмети краще прати при високій температурі.

В одній столовій ложці води з пральної машини міститься близько 1000000 мікробів, до того ж, якщо прати речі хворої людини разом з речами інших членів сім'ї, висока ймовірність, що вони теж незабаром заразяться. Плюс до всього, з мокрої білизни бактерії з легкістю переносяться на руки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!