Політична реклама

Вчені визначили 10 причин зменшення розумової активності

2291 1
За резульатами багатьох наукових досліджень вчені скласти рейтинг речей, які роблять людину тупішою.

Ними виявились:

Перегляд реаліті-шоу. Результати тестів на ерудицію, пройдених глядачами після нової серії реаліті-шоу, виявилися набагато гіршими результатів людей, далеких від подібних телевізійних розваг.

Цукор. Якщо регулярно їсти солодке протягом шести тижнів, це призведе до погіршення пам'яті і більш повільної роботи мозку.

Жувальна гумка. Постійне жування призводить до погіршення короткочасної пам'яті.

Зайва вага. Люди, які страждали від ожиріння, після операції по зменшенню шлунку вже через три місяці показали набагато кращі показники із запам'ятовування.

Зміна часових поясів. Досліди на мишах, яким міняли час сну кожні три дні протягом місяця, показали, що організм став функціонувати набагато гірше, ніж при нормальному режимі.

Пасивне куріння. У людей, які постійно перебувають біля курців, істотно знижується рівень IQ, особливо у дітей.

Стрес. У результаті постійного нервового напруження зменшується кількість зв'язків між нейронами мозку, і сірої речовини в цілому стає менше.

Заспокійливі ліки. У багатьох з них є дуже серйозні побічні ефекти, наприклад, недоумство, втрата пам'яті й навіть думки про самогубство.

Нестача йоду. Кількість йоду в організмі дорослої людини, що не дотягує до норми, призводить до зниження рівня IQ на 13 позицій. Легкі наркотики. Всі вони буквально вбивають мозок, порушуючи нейропсихологічні функції, які потім неможливо відновити.

Джерело: ТСН


Читайте також:
31 Серпня, 2012 23:16
Unique Монография профессора Сергея Морозова.
"Бионеполноценным бесполезно пытаться давать реальную информацию; даже если они ее поймут, это вызовет у них или агрессию, или апатию. Правда нужна только биополноценным, поскольку для них и только для них она средство безопасности и инструмент совершенствования мира; для бионеполноценных правда является или предметом роскоши, или, что чаще случается, раздражителем. Потому они должны получать только ту информацию, которую они хотят слышать, причем неважно, касается она уровня политического или бытового".
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!