Політична реклама

Вчені: Wi-Fi викликає алергію

1385 1
Американські дослідники виявили новий вид алергії, який проявляється від впливу бездротових мереж. Симптоми у неї такі ж, як і у всіх інших видів алергії: головний біль, біль в суглобах, симптоми, характерні для застуди.

Медики стверджують, що все більше пацієнтів звертаються до них з подібними симптомами, які пов'язують з тривалим перебуванням в зоні Wi-Fi інтернет-мереж. Також вже розпочато низку судових процесів батьків у зв'язку з передбачуваним негативним впливом інтернет-зв'язку на здоров'я їх дітей.

Експерти повідомили, що з'являється все більше досліджень на тему впливу бездротових мереж на здоров'я людини. Деякі вчені вважають, що побоювання мають підстави, оскільки Wi-Fi працює на тій же частоті, що і мікрохвильова піч. На цій частоті в печі продукти розігріваються за пару хвилин, і логічно припустити негативний вплив на людину, - пише Молодіжна правда.

28 Вересня, 2011 14:21
Hoody Ага, а від FM сигналу - понос!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!