На Донбасі під час бойових дій загинув випускник львівської академії сухопутних військ

18764 0
У чоловіка залишилася дружина та четверо дітей.
Фото з Facebook

Фото з Facebook

Учора, 5 липня, під час бойових дій загинув майор Богдан Бродовський, який проходив службу у 93-тя ОМБр «Холодний Яр». Про це повідомив начальник Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного Павло Ткачук на своїй сторінці у Facebook.

«Учора під час бойових дій в зоні проведення Операції Об'єднаних Сил  отримав поранення, несумісні з життям, випускник нашого навчального закладу майор Богдан Бродовський, який проходив службу у 93-тя ОМБр Холодний Яр», – написав він.

Богдан Віталійович Бродовський був кадровим військовим із великим досвідом. Служив у Збройних Силах України з 2002 року. 2009 року успішно завершив навчання у нашому виші за спеціальністю «Тилове забезпечення».

У 93-ій бригаді офіцер почав служити ще до початку війни. Був начальником продовольчої служби. Обіймав цю посаду й у перші роки війни. Потім ненадовго звільнявся, відновився у корпусі резерву. Далі повернувся у рідний гарнізон на Дніпропетровщині. І от, зовсім нещодавно, знову почав служити у 93-тій бригаді.

У Богдана Бродовського залишилася дружина та четверо дітей.

Фото з Facebook



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!