Вчимо дитину визначати час на годиннику: де завантажити завдання

9691 0
Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам дітей молодшого віку нове творче завдання – комплект завдань, який допоможе дитині із легкістю визначати час на цифровому та аналоговому годиннику.
фото: best-time.biz

фото: best-time.biz

«Чи може ваша дитина визначити час, що показують стрілки аналогового годинника або цифри електронного годинника? Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам дітей різного віку новий комплект практичних завдань – «Визначаємо час». Цей комплект завдань стане чудовою практикою та допоможуть дитині у майбутньому із легкістю визначати час, як на цифровому, так і на аналоговому годиннику», – зазначають творці проекту.

Читайте також: ТОП-5 україномовних сайтів для розвитку дитини

Комплект поєднує двадцять практичних завдань різної складності, у яких потрібно встановлювати та записувати час, малювати стрілки на аналогових годинниках, знаходити годинники, на яких визначений однаковий час тощо.

Кожне завдання можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів. Завантаження доступне для користувачів сайту після швидкої реєстрації. Завантажити можна ТУТ.

Читайте також: Навчаємо дітей дрібної моторики: де завантажити розмальовку

Джерело: Osvita.ua

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!