Вчительку, яка вдарила учня 6-го класу на Львівщині, звільнили

5680 0
Педагога звільнили за згодою сторін.
Фото: Fs02.vseosvita.ua

Фото: Fs02.vseosvita.ua

Вчительку, яка вдарила учня 6-го класу у навчальному закладі с. Потелич, звільнили за інцидент. Про це повідомляє Жовківська районна державна адміністрація.

Читайте також: Булінг у львівських школах: що з цим робити?

«Комісія прийняла рішення згідно з наказом 64-к Потелицької ЗОШ І-ІІІ ступенів звільнити з посади заступника директора з виховної роботи, 07.12.2020р. за згодою двох сторін», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що сьогодні стало відомо, що у селі Потелич Жовківського району заступниця директора школи з виховної роботи вдарила учня. Відео інциденту зняли на відео однокласники і опублікували в мережі. 

«Даний випадок є не припустимим, оскільки це є школа, де мають навчати дітей не тільки знань, але й правил поведінки, етики та й деонтології. Про результати роботи комісії буде повідомлено додатково», – зазначили у Жовківській райдержадміністрації.

Читайте також: За булінг у школі поліція тепер братиме на облік

Додамо, в Україні ввели штрафи за булінг у школах та дитсадках ще у 2018 р. За цькування неповнолітнього передбачено штраф у розмірі від 850 грн до 1700 грн або громадські роботи від 20 до 40 годин. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!