У Києві сьогодні очікують грози

1107 0
Мешканців закликають триматися подалі від рекламних щитів, дерев, ліній електропередач.
Фото: Вікіпедія

Фото: Вікіпедія

У столиці вдень 21 червня очікують грози. Про це попереджають в Українському гідрометеорологічному центрі, передає КМДА. 

Мешканців закликають бути обережними, під час сильного вітру необхідно триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі, дерев, а також не паркувати поряд із ними автотранспорт. Під час грози слід зачинити вікна і не підходити до них, не братися за металеві вхідні двері. У разі сильного вітру рекомендують щільно закрити вікна будинків, а на вулиці триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі, дерев, а також не паркувати поруч із ними автотранспорт.

Читайте також: Через укус змії двоє мешканок Львівщини потрапили до реанімації 

У КМДА додають: при падінні дерев чи гілок, при травмуванні людей тощо негайно інформувати екстрені служби за телефонами 101 або 103. Крім того, під час грози на місцях можливих підтоплень дорожньої мережі чергуватиме спецтехніка «Київавтодору».

 

ТЕГИ: гроза, київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!