У храмах Львова звучатиме Моцарт, Шуберт, Бах. Розклад

2186 0
У неділю, 31 серпня, у львівському Органному залі та Архикатедральному соборі Святого Юра гратимуть твори європейської класичної музики. Зокрема у соборі Св. Юра звучатиме «Requiem» Вольфганга Моцарта, а у Органному залі твори Шуберта, Баха, Баркарола, а також Шарля Гуно «Вальс Джульєти» з опери «Ромео і Джульєта».
Органний зал у Львові/фото: elektraua.livejournal.com

Органний зал у Львові/фото: elektraua.livejournal.com

«Requiem» Вольфганга Моцарта, який гратимуть у соборі Св. Юра (пл. св. Юра, 5) – траурна заупокійна меса, написана на канонічний латинський текст австрійського композитора-класика, пише АfishаLviv. Початок концерту о 19:00, вартість квитка – 50 грн.

Дійство об'єднає у собі академічний камерний оркестр «Віртуози Львова», хор «Глорія» (керівник – Володимир Сивохіп), хор собору св. Юра (керівник – Надія Паворозник) та солістів, серед яких українські виконавці Анастасія Арбузова (сопрано), Дарія Князева (альт), й польські музиканти Пшемислав Борис (тенор) та ЄжиБутрин (бас). Диригуватиме польський диригент Станіслав Галонський.

У львівському Будинку органної та камерної музики, що на вул. Бандери, 8, представлять твори Шуберта «Серенада»; Баха «Токата і фуга» ре-мінор;Боельмана Токата з «Готичної симфонії»; Жака Офенбаха Баркарола з оперети «Казки Гофмана» (дует солістів-вокалістів та органу); Шарля Гуно «Вальс Джульєти» з опери «Ромео і Джульєта» (віртуозний твір для солістки (колоратурне сопрано).  Для глядачів виступатимуть: Надія Величко – орган; Ірина Маковецька – вокал; Іванна Клюба – вокал.

Концерт розпочнеться о 17:00, вартість квитка – 30 грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!