Притулок «Домажир» біля Львова прийме під опіку ще 8 нових ведмедів

1545 0
Наразі у реабілітаційному закладі є 22 клишоногі, більшість із них уже прокидаються після тримісячного зимового сну.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

До відкриття нового сезону працівники ведмежому притулку «Домажир» встановили новий вольєр із барлогами, підготували розвиваючі іграшки для ведмедів та по-новому облаштували територію для гостей. У притулку планують прийняти на опіку ще 8 нових ведмедів. Про це повідомили у ведмежому центрі.

Читайте також: У притулок «Домажир» перевели травмованого ведмедя

За його словами, у 2021 році територію притулку планують розширити, тут встановлять нові лісові вольєри, які, своєю чергою, увійдуть до туристичного маршруту.

«Хочемо прийняти в притулку 8 нових ведмедів, Маємо список клишоногих, які перебувають у поганих умовах. Є відповідальні за це особи, які весь час займаються моніторингом, доповнюють список, телефонують до власників і обговорюють питання передачі ведмедів, адже ми їх не купуємо. Окремим процесом, де також зайнято чимало людей, є власне перевезення ведмедя до притулку», – розповіла менеджерка ведмежого притулку «Домажир» Оля Федорів. 

Першого нового мешканця притулку привезуть сюди у червні.

Читайте також: До ведмежого притулку біля Львова хочуть прокласти веломаршрут

Нагадаємо, що у жовтні торік у притулок перевели ведмедя Михайла, якого 12 років утримували на території готельно-ресторанного комплексу «Шепільська». «Домажир» відкрили у жовтні 2017 року. Кожен може підтримати притулок пожертвою на утримання та ветеринарний огляд ведмедів. Зробити це можна за посиланням.

Фото ЛОДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!