Велодоріжку на проспекті Свободи обгородять стовпцями

1887 0
На проспекті Свободи встановлять стовпці, які унеможливлять паркування транспортних засобів на велосипедній доріжці.
Фото: vorobus.com

Фото: vorobus.com

«Плануємо закупити та встановити стовпці вже наступного року як тут, так і ще в  кількох  місцях в центральній частині міста», - розповів заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля.

Як розповів заступник керівника відділу паркування ЛКП «Львівавтодор» Іван Рибак, після того, як на пр. Свободи встановили делінатор, водії призвичаїлися паркувати машини на протилежному тротуарі, де прокладена велосипедна доріжка.

«Щодня з центру міста ми забираємо на арешт-майданчик щонайменше 9 машин, які припарковані в невстановлених місцях. Ще 7-8 автомобілів передаємо працівникам ДАІ для складання протоколів. Робимо це в тих випадках, коли власних автомобіля приходить до того, як його машину евакуювали на арешт-майданчик», - зазначив Іван Рибак.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!