Політична реклама

Велодоріжку на вулиці Січових Стрільців у Львові облюбували пішоходи

1848 1
По велодоріжці на вулиці Січових Стрільців у Львові ходять пішоходи, а по тротуару їздять велосипедисти. Це побачили журналісти "Твого міста".

Велодоріжку на вулиці Січових Стрільців облюбували пішоходи, адже вона починається з тротуару, який веде до Університету і розташована на підвищенні посеред дороги.

Велосипедисти також нею користуються, однак наразі вона облаштована без розв’язки. На іншій частині вул. Січових Стрільців ще кладуть бруківку. Як інформували у прес-службі Львівської міськради, після закінчення ремонту цієї ділянки протягом 10 днів там облаштовуватимуть велодоріжку.

Ще більше популярна серед пішоходів велодоріжка на проспекті Свободи. Розмітка на ній малопомітна, та й у червоний колір вона не пофарбована. Відтак, деякі пішоходи навіть не зауважують, що це не тротуар. Окрім того, тротуар на проспекті Свободи вужчий, ніж велодоріжка, та й іти подальше від дороги, де рухається транспорт людям видається безпечніше.


Читайте також:
5 Вересня, 2013 13:59
Велосипедист На вулиці Стрийській всі пішоходи, мами з дітьми в колясках, собаководи вперто лізуть на велодоріжку(хоча правда то шо тротуари там роз...обані), знайомий наїхав на дитину років 6, яка фактично забігла під колеса. Коротше хотіли як краще, а вийшло як завжди!!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!