«Велосипедний» Львів у цифрах. Інфографіка

2979 0
Львів претендує на звання української "велостолиці" та намагається активно розвиватися у цій сфері. Збільшується протяжність велодоріжок, мешканці міста все частіше пересідають на цей екологічний та дешевий вид транспорту. Активісти «Асоціації велосипедистів Києва» провели дослідження 12 міст із розвиненим велосипедним рухом та візуалізували результати у вигляді інфографіки.
фото: palanteer.blogspot.com

фото: palanteer.blogspot.com

Як повідомляє Асоціація велосипедистів Києва, велосипедистів в Україні більшає щороку, і, якщо раніше велосипедом користувалися переважно у селах, то з 2012 року велосипед в українських містах набуває іншого значення: це транспорт для щоденних поїздок на роботу, навчання, у справах.

Читайте також: 5 корисних мобільних додатків для веломандрівок

Згідно з результатами дослідження, у Львові 11,5% велосипедисток, і лише 15% львів’ян користуються шоломами під час руху на велосипеді. Із іншими цифрами пропонуємо ознайомитися, переглянувши інфографіку.

Читайте також: У Львові створили портрет міського велосипедиста. Статистика

Нагадаємо, фірма NextbikeUkraine / Некстбайк Україна встановила перший велопрокат на вулиці Федьковича. На черзі ще чотири в різних локаціях міста.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!