Велосипедистка з Львівщини завоювала золото на Чемпіонаті України

1067 0
Уродженка Червонограда Тетяна Клімченко виборола золото у гонці переслідування Чемпіонату України з велоспорту на треку.
Фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

Фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

26-річна Тетяна Клімченко із Червонограда виборола золото у гонці переслідування Чемпіонату України з велоспорту на треку серед жінок, повідомляє Управління молоді та спорту Львівської ОДА.

Читайте також: Львів’янка стала дворазовою чемпіонкою України з гірськолижного спорту

Перемогу спортсменка здобула на змаганнях у гонці переслідування. Це вид програми, коли велосипедисти стартують з протилежних сторін треку. Мета гонки полягає в тому, щоб показати найкращий час або в тому, щоб наздогнати суперника. Чоловіки змагаються на дистанції 4 км, жінки – 3 км.

Читайте також: Львівський шахіст увійшов у топ-50 шахістів світу

Серед чоловіків першим фінішував, виборовши титул чемпіона, майстер спорту України Микита Яковлев. 20-річний велосипедист навчається у Львівському фаховому коледжі спорту та є одним з найперспективніших українських велосипедистів національної збірної. Третім у цій гонці став ще один представник Львівщини Олександр Кривич.

Загалом на змагання завітали 200 спортсменів, що представляють 19 збірних команд областей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!