Велика Британія шукає способи допомогти Україні захиститися від авіаударів – Джонсон

1336 0
Президента Росії Володимира Путіна притягнуть до відповідальності «за його жахливі злочини».
Фото: Поліція Донецької області

Фото: Поліція Донецької області

Велика Британія шукає додаткові способи підтримати захист України у небі. Про це у своєму твітері написав прем’єр-міністр країни Борис Джонсон, поширивши повідомлення BBC про авіаудар по дитячій лікарні в Маріуполі, повідомляє Радіо Свобода.

Читайте також: Російські окупанти запустили ракету на пологовий будинок у Маріуполі. Поранено 17 осіб, серед яких породіллі

«Небагато речей є більш порочними, ніж бити по вразливих та беззахисних. Велика Британія шукає додаткові способи підтримати Україну, аби захистити її від авіаударів», – зазначив голова британського уряду.

Борис Джонсон додав, що президента Росії Володимира Путіна притягнуть до відповідальності «за його жахливі злочини».

Нагадаємо, що у Маріуполі під час нальоту російської авіації знищено пологовий будинок у центрі міста, лікарню, дитяче і терапевтичне відділення. У результаті обстрілів 17 людей отримали поранення. Окупанти порушили домовленості про «зелений коридор», яким мали евакуювати жінок і дітей та надати гуманітарну допомогу маріупольцям. А кілька днів тому від зневоднення померла дитина.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!