«Велике будівництво». Звідки йдуть гроші на ремонт доріг Львівщини

2865 0
Чи справді гроші з Covid-фонду та з проєкту програми для онкохворих ідуть на дороги. Відповіді на питання прозвучать під час онлайн-брифінгу 24 листопада.
фото: Укравтодор

фото: Укравтодор

У Львові відбудеться онлайн-брифінг, який стосуватиметься реалізації програми «Велике будівництво» та змін в Укравтодорі. Його транслюватиме медіа-хаб Тvoemisto.tv завтра, 24 листопада, о 12.00 годині.

Учасниками онлайн-брифінгу будуть:

  • Олександра Азархіна – директорка Команди підтримки реформ при Укравтодорі;
  • Юрій Бучко – заступник голови Львівської ОДА;
  • Олег Береза – керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Спікери матимуть вступне слово, а також розкажуть, які проблеми виникли при реалізації польського кредиту на реконструкцію прикордонної інфраструктури, прокоментують заяви ексміністра фінансів Ігоря Уманського про так звані змови підрядників під час тендерів від Укравтодору, а також про те – звідки насправді йдуть гроші на ремонти доріг у межах програми «Велике будівництво».

Журналісти зможуть ставити свої питання через Zoom, а також під час трансляції брифінгу на Фейсбук-сторінці медіа-хабу.

Брифінг триватиме орієнтовно 60 хвилин.

Нагадаємо, що уряд передав на розвиток доріг у Львівській області понад 60 млн гривень з проєкту бюджетної програми Міністерства охорони здоров’я з удосконалення молекулярно-генетичної діагностики онкозахворювань. Ці кошти спрямують на ремонт дороги Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка Бузька – Бібрка, км 44+747 – км 52+960, а саме на ділянку між населеними пунктами Городок та Повітно. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!