Політична реклама

Великі автобуси на маршруті №24 у Львові вже не їздитимуть

1278 0
З міського маршруту №24 у Львові забрали великогабаритні автобуси: тепер замість 10 великих автобусів на ньому курсує 14 менших.

Перевізник ТзОВ «Фіакр», який обслуговує цей напрям, пояснює, що таке рішення причинене частковою зміною маршруту, - пише Zaxid.net. Автобусний маршрут №24 курсує від приміського вокзалу до вул. Майорівка.

Назад маршрут курсує через вул. Вітовського, Коперника-Бандери. Але,  за словами заступника директора ТзОВ «Фіакр» Дмитра Кащука, поворот на розі Коперника-Бандери неможливо проїхати великогабаритним 12-метровим автобусом, на що є відповідні акти ДАІ та депутатських комісії. Також там припарковані автомобілі – на вул. Бандери, 1. У зв’язку з цим на маршрут пустили маленькі машини.

Дмитро Кащук також наголосив, що дорога на вул. Бандери – у жахливому стані і на ній дуже ламаються автобуси.

Зараз на маршруті курсує 14 автобусів, згідно з затвердженою схемою. Схема, клас автобусу та інтервал руху такі, які відображені в паспорті маршруту, затвердженому в управлінні транспорту.

Про аналогічні зміни на маршрурі №18, який так само обслуговує ТзОВ «Фіакр», наразі не йдеться. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!